LIFESTYLE

Δημήτρης Αλεξάνδρου - Ιωάννα Τούνη: Παντρεύονται! (Βίντεο)

Lifenews

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Τον Δημήτρη Αλεξάνδρου τσάκωσε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day», ο οποίος μίλησε για την απόφαση του να αποχωρήσει από την Κατερίνα Καινούργιου, την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη αλλά και το ενδεχόμενο του γάμου τους.

Ο ίδιος ανέφερε αρχικά: «Με την Κατερίνα είμαστε και παραμένουμε φίλοι. Οπότε ουσιαστικά καταλαβαίνει και καταλαβαίνω πως είναι εβδομαδιαίο. Έχω καινούργιες υποχρεώσεις, οπότε ουσιαστικά έληξε καλά. Ήταν από κοινού η απόφαση».

Για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του ανέφερε: «Η Ιωάννα είναι στον 5ο μήνα, φουσκώνουμε. Θα δούμε που θα μείνουμε. Το πιο σημαντικό είναι τον πρώτο καιρό που θα έρθει το παιδάκι, να είμαστε μαζί.

Ό,τι απόφαση πάρουμε εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να ακολουθήσει ο ένας τον άλλον. Γάμος προφανώς θα γίνει. Αλλά όχι τώρα. Γιατί θα ήθελε και η Ιωάννα και εγώ να περάσουμε καλά. Η εγκυμοσύνη της δεν είναι πολύ καλή. Είχε πολλούς εμετούς, ακόμη και τώρα.

Ταλαιπωρείται σε αυτό το κομμάτι. Δε μπορεί να φάει, δε μπορεί να το ευχαριστηθεί. Σε επηρεάζει πολύ αυτό το κομμάτι. Δόξα τω Θεώ δεν έχουμε κάποιο θέμα υγείας και όταν έρθει το μωράκι στα χέρια μας, δε θα το θυμόμαστε καν».

Δες το απόσπασμα:

 

READ MORE

LATEST NEWS