LIFESTYLE

Αγόρι ή κορίτσι; Η Σόφη Χρυσάνθου μας ανακοίνωσε το φύλο του 2ου μωρού που περιμένει (Βίντεο)

Lifenews

Συγκινητικές στιγμές

Ήταν στις αρχές Αυγούστου όταν η Σόφη Χρυσάνθου μέσα από μια ανάρτηση της, έκανε γνωστό πως διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η γνωστή δημοσιογράφος και ο σύζυγος της Νίκος, διοργάνωσαν το βράδυ της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου το gender reveal party, όπου έμαθαν συγγενείς και φίλοι το φύλο του μωρού που περιμένει.

Μάλιστα μέσα από τα social media της δημοσίευσε στιγμιότυπα από το πάρτι αλλά και ένα τρυφερό βίντεο όπου βλέπουμε τον ενθουσιασμό του ζευγαριού, όταν ανακοινώθηκε ότι είναι κορίτσι.

Να σε θυμίσουμε πως το ζευγάρι έχει ακόμη ένα παιδί, τη μικρή Μαρίλια.

Στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε έγραψε χαρακτηριστικά: «It's a Girl 👧🙈🤩
Από τις πιο όμορφες και πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μας...Από αυτές που δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις τόσο δυνατά συναισθήματα.

Στο τέλος πέσαμε έξω 😅 Το τελευταίο διάστημα πιστεύαμε ότι ήταν γιος αλλά απ'ότι φάνηκε και στο βίντεο ήταν τόσο μεγάλη η κρυφή μας επιθυμία γι'άλλη μια κόρη που τελικά μας έκανε τη χάρη🙈🤩🙈

Ήταν όλα τόσο όμορφα και μαγικά...Χάρη σ'εσάς @andreas_chrysanthou @ioannadbcs ...Δε θα μπορούσε η μικρή μας να είχε καλύτερους νονούς...Σας ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά για ΟΛΑ 🙏 Σας αγαπάμε τόσο πολύ❤️❤️❤️

Can't Wait 🤩».

Δες το βίντεο:

 

READ MORE

LATEST NEWS