LIFESTYLE

Η αδερφή του Mad Clip συγκινεί με την εξομολόγηση της έναν χρόνο μετά τον θάνατό του

Lifenews

Όσα ανέφερε η Άσπα Αναστασοπούλου

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που ο Mad Clip έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, βυθίζοντας σε πένθος όλο τον καλλιτεχνικό χώρο και τους χιλιάδες θαυμαστές του.

Η αδερφή του, Άσπα, ακολουθεί τα βήματά του στο μουσικό στερέωμα, κάνοντας ήδη τεράστια επιτυχία, με το πρώτο κιόλας τραγούδι της.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέο της τραγουδιού μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον αδερφό της.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Θέλαμε να κάνουμε όλο αυτό το project μαζί με τον αδελφό μου. Δυστυχώς ήρθαν τα γεγονότα και δεν προλάβαμε. Το θεώρησα τιμητικό να το κάνω για εκείνον, ήθελα να τον τιμήσω. Μου έλεγε να είμαι ο εαυτός μου και να μην προσποιηθώ ποτέ κάτι άλλο. Αυτό έχω κρατήσει σαν συμβουλή κι αυτό προσπαθώ να κάνω».

Όσο αφορά την απώλεια του Mad Clip, η Άσπα Αναστασοπούλου είπε: «Αν δεν το ζήσεις, δε νομίζω ότι υπάρχει βιβλίο οδηγιών για το πώς θα το διαχειριστείς. Ο καθένας το διαχειρίζεται με τον δικό του τρόπο».

Για τα επεισόδια που είδαμε στα βραβεία MAD ανάμεσα σε Snik και Light, η Άσπα ανέφερε: «Αν ζούσε, δεν νομίζω ότι θα γινόταν αυτό το περιστατικό. Ο αδελφός μου ήταν ενωτικός και πολύ υπερήφανος γι’ αυτή τη μουσική και για ό,τι έχει καταφέρει ο κάθε καλλιτέχνης μεμονωμένα σε αυτό το είδος. Δε νομίζω ότι θα το επικροτούσε όλο αυτό».

Δες το απόσπασμα: 

READ MORE

LATEST NEWS