LIFESTYLE

Γιώργος Αναγιωτός: Η αινιγματική απάντηση σε ερώτηση για τον χωρισμό του! (Φώτο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξη του

Στο περιοδικό Down Town και τη δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη ο Γιώργος Αναγιωτός, ενώ φωτογραφήθηκε πιο καλοκαιρινός από ποτέ.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει για τις φήμες για τον χωρισμό του με τη Βαλεντίνα Νικολάου, δίνοντας μια αινιγματική απάντηση.

Διάβασε απόσπασμα της συνέντευξης:

Ως ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, το να βλέπεις ξαφνικά τη ζωή σου εκτεθειμένη με αυτό τον τρόπο, ήταν κάτι που σε αναστάτωσε;

Με αναστάτωσε, με άγχωσε, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Μετά συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούν γράφονται μόνο τα καλά, αλλά πρέπει να είμαι έτοιμος να δέχομαι ότι κάποιες φορές μπορεί να γραφτεί και κάτι διαφορετικό. Από την άλλη, ως ένας άνθρωπος που δύσκολα ανοίγομαι, ακόμα και στους πιο δικούς μου ανθρώπους και που έμαθα να αντιμετωπίζω τα θέματά μου μόνος μου, το να έχω να διαχειριστώ ξαφνικά και με την οικογένειά μου αυτά που γραφόντουσαν, ήταν αρκετά δύσκολο.

Τελικά τι ισχύει;

Αν ήταν να δώσω μια απάντηση στο αν έχω χωρίσει ή όχι, θα σου έλεγα το εξής: Κάθε καράβι, τουλάχιστον μια φορά στην πορεία του, περνά μέσα από μια φουρτούνα. Κάποτε, όμως, η φουρτούνα τελειώνει και η θάλασσα ηρεμεί. Αυτό.

Τι άφησε σε εσένα αυτή η φουρτούνα; Πώς είσαι σήμερα;

Είμαι καλά και κρατώ τις ισορροπίες μου.

READ MORE

LATEST NEWS