LIFESTYLE

Γιώτα Κουφαλίδου – Μύριαμ Γερόκωστα: Τσακώθηκαν με τη Σοφία Χατζηπαντελή στα γυρίσματα του GNTM

Lifenews

Απίστευτη αποκάλυψη

Οι auditions για το GNTM 5 ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες, με την παραγωγή να επέλεξε τα κορίτσια που μπήκαν μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα», στα γυρίσματα του GNTM, υπήρξε μια παρεξήγηση μεταξύ τριών Κύπριων, της Γιώτας Κουφαλίδου, της Μύριαμ Γερόκωστα και της Σοφίας Χατζηπαντελή που κάθισε φέτος στη θέση του κριτή.

Συγκεκριμένα, η Γιώτα Κουφαλίδου και η Μύριαμ Γερόκωστα ταξίδεψαν στην Αθήνα για να συνοδεύσουν δύο μοντέλα από το πρακτορείο τους, για να περάσουν από τις auditions του GNTM.

Τα πράγματα ωστόσο εκεί πήραν άλλη τροπή, καθώς σύμφωνα με τον Χάρη Παπαθεοχάρους οι δύο κυρίες ήρθαν σε ρήξη με τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Κάποια στιγμή ένα από τα κορίτσια μπήκε μέσα και έκανε πάρα πολλή ώρα και πήγε η παραγωγή και φώναξε στην Γιώτα και στην Μύριαμ, να μπουν μέσα…

Μπαίνοντας μέσα είδαν την Σοφία Χατζηπαντελή, την κριτή στο GNTM να λέει για ένα κορίτσι ότι δεν της κάνει και μάλιστα να κάνει κάτι «ουστ» «ουστ» κάτι τέτοιο για να φύγει η κοπέλα με αποτέλεσμα να εκνευριστούν πάρα πολύ και η Γιώτα και η Μύριαμ…

Επειδή η Γιώτα και η Βίκυ Καγιά γνωρίζονται από τα παλιά, ήταν οι δύο που ηρέμησαν την κατάσταση».

Δες το απόσπασμα:

 

READ MORE

LATEST NEWS