LIFESTYLE

Στέφανος Μιχαήλ: Αποχαιρετά τον καταδρομέα Παναγιώτη Γιαννιού! Βρισκόταν εκεί την ώρα του ατυχήματος (Φώτο)

Lifenews

Συγκλονίζουν τα λόγια του ηθοποιού

Σε πένθος βυθίστηκε για ακόμη μια φορά η Εθνική Φρουρά, μετά τον θάνατο του 27χρονου καταδρομές, Παναγιώτη Γιαννιού, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε, κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης στην περιοχή της Λάρας στην Πάφο.

Ο ίδιος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο Λευκωσίας σε σοβαρή κατάσταση, μετά την πτώση του από το ελικόπτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του politis.com.cy, παράλληλα με την άσκηση γυριζόταν και βίντεο για την προβολή της ζωής στην Εθνική Φρουρά. Εκεί βρισκόταν με δικό του συνεργείο και ο γνωστός Κύπριος ηθοποιός Στέφανος Μιχαήλ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο ηθοποιός και το συνεργείο των κινηματογραφιστών μεταφέρθηκαν από την Πάφο στη Λάρα με το ελικόπτερο της Εθνικής Φρουράς και λήφθηκαν κάποια πλάνα εντός του ελικοπτέρου, ενώ την ώρα του ατυχήματος ο ίδιος βρισκόταν στη ξηρά.

Είχε προηγηθεί κινηματογράφηση με στρατιωτικούς που κατέβαιναν από το ελικόπτερο στην ξηρά με σχοινί, καθώς και πλάνα από πλοιάριο μέσα στη θάλασσα. Κατά την ώρα του κρίσιμου τραυματισμού του 27χρονου, γυριζόταν η τρίτη ενότητα/άσκηση για το βίντεο.

Ο Στέφανος Μιχαήλ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει τον άτυχο ΣΥΟΠ και προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε φωτογραφία του, γράφοντας στη λεζάντα: «Στους αφοσιωμένους και αφιερωμένους στην Πατρίδα και το ιερό χρέος της καθημερινής ένοπλης υπεράσπισης της, που φεύγουν εν ώρα καθήκοντος εμείς τι άλλο άραγε να πούμε παρά μόνο ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κι ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ!

Είθε ο Μεγαλοδύναμος Θεός να στείλει την εξ΄ ύψους παρηγόρια του στην μάνα και τον πατέρα του, την υπόλοιπη οικογένεια του, τους φίλους και συναγωνιστές του καταδρομείς. Αιωνία να είναι η μνήμη του».

 

READ MORE

LATEST NEWS