LIFESTYLE

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Ο γνωστός ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός δεν είναι πια μαζί (Φώτο)

Lifenews

Μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας

Χωριστούς δρόμους τράβηξαν μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας ο γνωστός ποδοσφαιριστής και η ταλαντούχα ηθοποιός, όπως έγινε γνωστό σήμερα.

Ο λόγος για την Έλενα Ασημακοπούλου και τον Bruno Cirillo που τα σύννεφα στη σχέση τους μπήκαν τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα να βάλουν ένα τέλος στον γάμο τους.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2007 στη Μύκονο, όταν εκεί είχε μόλις στεφθεί έναν χρόνο πριν Β’ Μις Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 κι εκείνος ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές της χώρας, φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2010, ενώ στη συνέχεια απέκτησαν τη μονάκριβη κόρη τους, Μαρία Ροζάρια, ενώ τον Μάιο του 2018 τελέστηκε ο θρησκευτικό τους γάμος.

Πολλοί είναι αυτοί που παρατήρησαν πως τους τελευταίους μήνες στα κοινωνικά της δίκτυα απουσίαζε ο σύζυγος της, ενώ σε πολλές αναρτήσεις ήταν μόνο με την κόρη της, σε σχέση με το παρελθόν που δημοσίευσε πολλά οικογενειακά στιγμιότυπα.

Το απόγευμα της Κυριακής, 26 Ιουνίου η Έλενα αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα QnA και στις ερωτήσεις που δέχτηκε, οι περισσότερες αφορούσαν την απουσία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή από την καθημερινότητά της.

Έτσι η ίδια αποκάλυψε πως χώρισαν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητα σας».

READ MORE

LATEST NEWS