LIFESTYLE

Δέσποινα Χατζηζαχαρία: Λιώνει από έρωτα στην αγκαλιά του Άλκη Χρήστου! «Είμαι πολύ τυχερή»

Lifenews

«Από τη στιγμή που σε γνώρισα είπα πως αν δεν είσαι εσύ, δεν θα είναι κανείς»

Ήταν 20 Μαΐου όταν ο Άλκης Χρήστου και η αγαπημένη του Δέσποινα Χατζηζαχαρία έκαναν σε γνωστό μαγαζί του Πρωταρά το πάρτι των αρραβώνων τους, έχοντας μαζί τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και η όμορφη επιχειρηματίας επισημοποιήσαν τον έρωτα τους, ενώ λίγες βδομάδες πιο πριν ταξίδεψαν στο Παρίσι, όπου ο Άλκης Χρήστου έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Η Δέσποινα Χατζηζαχαρία, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε το επίσημο φωτογραφικό άλμπουμ από την ημέρα του αρραβώνα τους, αποθεώνοντας τον αγαπημένο της με τα πιο τρυφερά λόγια.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Από τη στιγμή που σε γνώρισα είπα πως αν δεν είσαι εσύ, δεν θα είναι κανείς! Είμαι πολύ τυχερή που θα μοιραστώ το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί σου. Σ’ αγαπώ.

Ευχαριστούμε τους δικούς μας ανθρώπους που έκαναν την νύχτα μας τόσο όμορφη, ευχαριστούμε τους γονείς μας και σας υποσχόμαστε ότι θα προσέχει ο ένας τον άλλον για μια ζωή! Φυσικά ευχαριστούμε τους εκλεκτούς της καρδιάς μας, και καλύτερους κουμπάρους to be».

READ MORE

LATEST NEWS