LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τον πρώτο της γάμο!

Lifenews

Ποιος ήταν ο πρώτο της άντρας;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, με την ίδια ωστόσο να έχει μια μεγάλη καριέρα στον χώρο της μόδας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Το εντυπωσιακό μοντέλο και παρουσιάστρια από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στην Ελλάδα μονοπωλεί το ενδιαφέρον, ενώ η προσωπική της ζωή βρέθηκε στο προσκήνιο καθώς η σχέση της με τον Snik, ξάφνιασε τους πάντες.

Η ίδια ωστόσο, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα ζούσε στην Αμερική όπου εκεί είχε μια σχέση, που την οδήγησε στον γάμο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γνώρισε τον αγαπημένο της Γιάννη το 2010 με 2011 και αποφάσισαν να παντρευτούν τον Ιούνιο του 2015. Ο γάμος έγινε κυρίως γιατί εκείνη έμενε στην Αμερική, ο σύντροφος της είχε αποφασίσει να μετακομίσει και ο ίδιος στη χώρα.

Με λίγα λόγια παντρεύτηκαν για να διευκολύνουν λίγο όλες τις διαδικασίες με την έκδοση της πράσινης κάρτας και την παραμονή τους στη χώρα. Βέβαια, φυσικά και ήθελαν να προχωρήσουν σε αυτό το βήμα, αλλά παραπάνω για να βοηθηθούν σε όλες αυτές τις γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Κουμπάροι στον γάμο ήταν ο Δημήτρης Γιαννέτος και η Γιάννα Τερζή, ενώ καλεσμένους δεν είχαν. Μετά από ένα χρόνο το 2016 αποφάσισαν να χωρίσουν, υπήρξε κάποια επανασύνδεση το 2017, αλλά τελικά δεν πήγε καλά και τελικά χώρισαν.

Σύμφωνα με το youweekly, το διαζύγιο άργησε λίγο να βγει, καθώς στην Αμερική τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.

READ MORE

LATEST NEWS