HOLLYWOOD NEWS

Απίστευτο! Γυναίκα μπούκαρε στη δίκη Johnny Depp και Amber Heard και φώναζε πως έχει το παιδί του

Lifenews

Χαμός στο δικαστήριο

Κανονικά συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη του Johnny Depp εναντίον της Amber Heard, όπου αυτές τις ημέρες καταθέτουν μάρτυρες και από τις δύο πλευρές.

Ένα απρόοπτο ωστόσο συνέβη τη Δευτέρα 23 Μαΐου κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος του δικαστηρίου, παγώνοντας τους πάντες με όσα άκουσαν.

Συγκεκριμένα μια γυναίκα που βρισκόταν στο ακροατήριο, σηκώθηκε και άρχισε να φωνάζει πως το παιδί της είναι του Johnny Depp. Η κάμερα δεν κατέγραψε το συμβάν γιατί κοιτούσε προς τα πάνω καθώς εκείνη την ώρα η δικαστής Azcarate έβγαινε από την αίθουσα, όμως, η απεσταλμένη του Law&Crime, Angenette Levy, που καλύπτει τη δίκη αποκάλυψε όσα συνέβησαν στην αίθουσα.

Συγκεκριμένα αναφέρει στο ρεπορτάζ της: «Όλοι σηκώθηκαν και η κάμερα έδειχνε ψηλά στο ταβάνι γιατί η δικαστής έβγαινε από το δικαστήριο. Ξαφνικά, μία γυναίκα σηκώνεται στο πίσω μέρος του δικαστηρίου με το μωρό της και λέει ‘Johnny, σ’ αγαπάω, οι ψυχές μας είναι ενωμένες’. Εκείνος γύρισε και χαιρέτισε όπως κάνει κάποιες φορές και όλοι χαιρέτισαν. Ένα από την ασφάλεια την πλησίασε και τότε (εκείνη) σήκωσε το μωρό και φώναξε ‘Αυτό το μωρό είναι δικό σου’. Και όλοι έλεγαν ‘Ω Ok’ και ο άνθρωπος της ασφάλειας είπε ‘Έφυγες από εδώ’…

Η ασφάλεια την έβγαλε από το δικαστήριο, της πήραν την άδεια παραμονής στην αίθουσα και, προφανώς, ακόμα κι αν η δικαστής δεν είναι στο έδρανο, δεν μπορεί (η γυναίκα με το μωρό) να κάνει τέτοια πράγματα. Το να φωνάζεις ότι οι ψυχές σας είναι ενωμένες και ότι αγαπάς κάποιον και μετά κι άλλοι άνθρωποι να αρχίσουν να φωνάζουν είναι ακραίο. Είναι κάτι που δεν είδατε στο live feed. Μπορεί να ακούσατε ένα μικρό απόσπασμα -αμφιβάλλω-, αλλά είναι κάτι που εγώ είδα γιατί στεκόμουν απέναντι από τον διάδρομο από αυτήν τη γυναίκα».

Δες το απόσπασμα: 

 

READ MORE

LATEST NEWS