LIFESTYLE

Μάθαμε τον λόγο που ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα αποχώρησαν οικειοθελώς από το Asian Express (Βίντεο)

Lifenews

Εκτός ριάλιτι το ζευγάρι

Στις αρχές Μαΐου αποχώρησαν από την Ελλάδα οι παίκτες που θα λάβουν μέρος στο «Asian Express», με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση να ήταν ανάμεσα στα ζευγάρια που έφυγαν για Ταϊλάνδη!

Την Παρασκευή ωστόσο, μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψαν πως ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση απαθανατίστηκαν στον αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, γεγονός που ξάφνιασε τους πάντες!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Πένυς Καβέτσου στο «Open Weekend», το ζευγάρι φαίνεται πως αποχώρησε οικειοθελώς από το ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star, μετά από μόλις μια ημέρα.

Συγκεκριμένα ανέφερε στην εκπομπή: «Οι συνθήκες διαβίωσης ήταν πάρα πολύ δύσκολες, τα παιδιά δεν άντεξαν και αποχώρησαν. Έπρεπε να κοιμηθούν σε μια επαρχιακή πόλη, δεν υπήρχαν σπίτια, ήταν παράγκες, δεν είχαν μπάνιο. Τα γνωρίζανε αλλά δεν είχαν φανταστεί ότι θα ήταν τόσο δύσκολο. Το βράδυ έπρεπε να πείσουν τους ντόπιους να τους φιλοξενήσουν».

Μάλιστα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλαέιρα Ζήση έπαιρναν αρκετά καλά χρήματα για τη συμμετοχή τους στο Asia Express, ωστόσο δεν άντεξαν πάνω από μία ημέρα!

Δες το απόσπασμα: 

 

READ MORE

LATEST NEWS