LIFESTYLE

Σπύρος Νικολαΐδης: Η ερωτική σκηνή με άντρα στη «Γη της Ελιάς» (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε ο ίδιος

Στην εκπομπή «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη βρέθηκε καλεσμένος ο ηθοποιός και μοντέλο Σπύρος Νικολαΐδης, ο οποίος μίλησε για την προσωπική του ζωή, τον ρόλο του στη σειρά «Η γη της ελιάς» ενώ απάντησε και σε αδιάκριτες και «τρελές» ερωτήσεις.

Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε για πρώτη φορά για την αμήχανη πρώτη του ερωτική σκηνή με την Άντζελα Γκερέκου και αποκάλυψε το ξεκαρδιστικό περιστατικό πίσω από αυτή, με έναν άνδρα της παραγωγής.

Όπως αποκάλυψε γύρισε το πρώτο μισό της σκηνής με την ηθοποιό, η οποία όμως στη συνέχεια και ύστερα από ένα τηλεφώνημα που έλαβε έπρεπε να φύγει για μία πολύ σημαντική σύσκεψη που δεν μπορούσε να χάσει.

Το δεύτερο μισό της σκηνής λοιπόν, γυρίστηκε με έναν άντρα της παραγωγής που έχει μακριά μαλλιά, τον έντυσαν με τα μαύρα ρούχα της ηθοποιού και μπήκε στη θέση της Άντζελας Γκερέκου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Κι εγώ είχα ξαπλώσει γυμνός πάνω από αυτόν τον άντρα, κουνιόμουνα πάνω κάτω αισθησιακά. Πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου, ό,τι κι αν σου δώσουν πρέπει να το κάνεις».

Δες το απόσπασμα:

 

READ MORE

LATEST NEWS