LIFESTYLE

Καίτη Γαρμπή: Πόσταρε φωτο της στη μπανιέρα και αποκάλυψε το απίστευτο παρασκήνιο του «Κι αν ξυπόλητη χορεύω»

LifenewsTeam

H Kαίτη Γαρμπή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram αποκάλυψε το απίστευτο παρασκήνιο πίσω από την τεράστια επιτυχία της «Κι αν ξυπόλητη χορεύω». Πρόκειται για ένα τραγούδι που μετράει 30 χρόνια και ξεσηκώνει κάθε φορά τους θαμώνες των νυχτερινών μαγαζιών. 

Συγκεκριμένα πόσταρε μια φωτογραφία στη μπανιέρα και έγραψε: «Σκαλίζοντας ένα παλιό άλμπουμ βρήκα αυτή τη φωτογραφία, τη μόνη έγχρωμη από το κλιπ «Ξυπόλητη χορεύω»!

Θυμήθηκα πως ο σπουδαίος σκηνοθέτης Νίκος Σούλης μου είχε ζητήσει να μπω στη μπανιέρα με τα ρούχα, είπε να με σκεπάσουν μ ένα χοντρό νάιλον για να μη βραχούν τα ρούχα μου κι από πάνω μου έριξαν νερό και αφρόλουτρο για να γίνει σαπουνάδα! Και κάθε τόσο έφτιαχναν σαπουνάδα γιατί δεν κρατούσε πολλή ώρα!
Τι ωραία χρόνια τότε και τι ωραίες δουλειές που κάναμε!

Αλλά και τώρα, σήμερα σχεδόν 30 χρόνια μετά, το ίδιο τραγούδι παραμένει ζωντανό και μάλιστα φέτος στη γιορτή της γυναίκας 8/3 έγινε η σημαία της φεμινιστικής ομάδας της Βέροιας «Κιλοτίνα» παραφράζοντας ένα στίχο που πολύ του ταίριαξε και νομίζω πως κάθε τέτοια μέρα στη γιορτή της γυναίκας κι εγώ μ αυτό το στίχο θα το λέω»

 

READ MORE

LATEST NEWS