LIFESTYLE

Αναγνωρίζεις το κοριτσάκι στη φωτογραφία; Είναι πασίγνωστη Κύπρια ηθοποιός!

Lifenews

Είναι και ραδιοφωνική παραγωγός

Σε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προχώρησε η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός, δημοσιεύοντας παιδική της φωτογραφία.

Πρόκειται για μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες της γενιάς της, που οι ρόλοι της στην τηλεόραση έχουν αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό.

Μάλιστα τα τελευταία χρόνια την απολαμβάνουμε και στο ραδιόφωνο κάθε πρωί, στο πλευρό του Χρήστου Γρηγοριάδη, στον ΑΝΤ1 Radio.

Ο λόγος για την ταλαντούχα Μαρίνα Βρόντη, που στη λεζάντα της παιδικής της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Οι ανεμιστήρες. Η πίττα με το χαλλούμι τζιαι το αγγουράκι. Τα τσόκαρα. Τα καππελούθκια τα πιττακωμένα του καλοτζιαιρκού μες το αρμάρι. Οι φανέλες οι extra large του παππού οι άσπρες. Οι γλάστρες με τα τσαρτελλούθκια. Τα παραμύθκια της γιαγιάς μας τζιαι οι κουφέττες της αφρόζας. Το μαχαλλεπίν με το τριαντάφυλλον που το κάμνει έτσι ωραία ο παπάς μου! Η άμμος μες στο μπάνιο μετά τη θάλασσα. Οι κοντομάνικες οι ρόπες της Ανθούσας! Η μεσπηλιά μες στην αυλήν της. Τα σιείλη τα κότσινα της μάμας μου. Τα φουστάνια μου τα λουλουδάτα. Το ράδιον παίζει λαικά! Εν Απρίλης αλλά ακούω το νωρίς τούτον το καλοτζιαίριν».

READ MORE

LATEST NEWS