LIFESTYLE

Πάτρα: Σοκάρουν οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας! Δες πώς αποτυπώνει τη μητέρα της (Βίντεο)

Lifenews

«Ό,τι έχει κάνει η Τζωρτζίνα σε ζωγραφιά για μένα είναι κραυγή»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, μετά τη σύλληψη της 33χρονης μητέρας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της.

Το πρωί της Κυριακής 3 Απριλίου, μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» η ψυχολόγος Χριστίνα Μπογιατζή, ανέλυσε φωτογραφίες της Τζωρτζίνας που για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν από την εκπομπή.

Για την πρώτη φωτογραφία ανέφερε: «Το σπίτι είναι σκοτεινό, η σκεπή είναι σκοτεινή, όλοι ξέρουμε ότι το σπίτι έχει κόκκινο από πάνω, ειδικά στην Ελλάδα, όχι το μπλε που φλερτάρει πολύ με το μαύρο. Δεν έχει πόρτες και έχει πολύ ψηλά παράθυρα και θυμίζει κάπως φυλακή ή/ και νοσοκομείο».

Για μια φλόγα ενδεχομένως που απεικονίζεται στη μέση της σκεπής, η κ. Μπογιατζή λέει: «Είναι κάτι πολύ βαθύ που είναι στο κέντρο ενός πολύ σκοτεινού περιγράμματος. Σίγουρα θα είναι μια κραυγή».

Σε άλλη ζωγραφιά απεικονίζεται η Μίνι Μάους με μαύρο χρώμα: «Δείχνει σε απόλυτη συμμετρία πώς βλέπει τη μητέρα της. Αν αυτό είναι το κεφάλι της μητέρας, είναι μαύρο και είναι από πίσω, δε δείχνει μάτια, στόμα, σημαίνει ότι σε κοιτάζω από πίσω. Το γεγονός ότι ζωγράφισε αυτά που ζωγράφισε είναι επίτευγμα και προίκα για εμάς για να καταλάβουμε τον ψυχισμό της. Ό,τι έχει κάνει η Τζωρτζίνα σε ζωγραφιά για μένα είναι κραυγή».

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS