HOLLYWOOD NEWS

Bruce Willis: Διαγνώστηκε με αφασία και σταματά την καριέρα του στο σινεμά! (Φώτο)

Lifenews

Το ανακοίνωσε η πρώην σύζυγος του, Demi Moore

Με μια ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Demi Moore, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα για τον πρώην σύζυγο της, Bruce Willis.

Συγκεκριμένα, ενημέρωσε τους θαυμαστές του σπουδαίου ηθοποιού, πως για λόγους υγείας, ο ίδιος βάζει τέλος στην σπουδαία καριέρα του στον κινηματογράφο.

Στην ανάρτηση έγραψε: «Ως οικογένεια θέλουμε να μοιραστούμε με τους εκπληκτικούς υποστηρικτές του Bruce ότι ο αγαπημένος μας αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, που επηρεάζει τις νοητικές λειτουργίες του. Ως αποτέλεσμα, και μετά από πολλή σκέψη, αποσύρεται από την καριέρα που σημαίνει τόσο πολλά για εκείνον.

Αυτή η στιγμή είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την οικογένειά μας και εκτιμούμε την αγάπη, τη συμπόνοια και την υποστήριξη που μας δείχνετε διαρκώς. Το αντιμετωπίζουμε ενωμένοι και θέλουμε να το μοιραστούμε με τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσο πολλά σημαίνετε γι’ αυτόν, όπως κι εκείνος για εσάς. Όπως λέει πάντα και ο Bruce: “Ζήσε τη ζωή σου” και αυτό ακριβώς σκοπεύουμε να κάνουμε μαζί».

Η αφασία είναι μια πάθηση, η οποία μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα ενός ατόμου να μιλάει, να γράφει και να κατανοεί τη γλώσσα, προφορικά και γραπτά. Συνήθως εμφανίζεται μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο ή τραυματισμό στο κεφάλι. Αλλά μπορεί επίσης να εμφανιστεί σταδιακά από έναν βραδέως αναπτυσσόμενο όγκο στον εγκέφαλο ή μια ασθένεια που προκαλεί μόνιμη βλάβη (εκφυλιστική).

READ MORE

LATEST NEWS