LIFESTYLE

Ένταση στη δίκη του Φιλιππίδη με πρωταγωνιστές τον γιο του και τον Σπύρο Μπιμπίλα! Τα λόγια που αντάλλαξαν (βίντεο)

LifenewsTeam

Η πρώτη μέρα της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη που είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες για έναν βιασμό κατά συρροή και δύο απόπειρες είναι γεγονός. Στο δικαστήριο επικράτησε μεγάλος χαμός από όλα τα media της Ελλάδας και την αστυνομία να κάνει ότι μπορεί για να αποτρέψει τυχόν ένταση.   

Στη δίκη έδωσαν το παρών τους η σύζυγός του ηθοποιού Ελπίδα Νίνου με τον γιο τους Δημήτρη, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, αλλά και οι ηθοποιοί Πηνελόπη Αναστασσοπούλου, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Λένα Δροσάκη με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής "Super Κατερίνα" σε κάποια στιγμή ενώ βρίσκονταν μέσα στη δικαστική αίθουσα προκλήθηκε ένταση μεταξύ του γιού του ηθοποιού Δημήτρη και του Σπύρου Μπιμπίλα. Λίγο πριν ξεκινήσει η ακροματική διαδικασία ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στον Δημήτρη Φιλιππίδη: "Εμαθα πως είσαι καλός ηθοποιός και θέλω να σε δω", με εκείνον εκνευρισμένο να του απαντάει "Εγώ όμως δεν θέλω" με τον Σπύρο Μπιμπίλα να απαντάει "Από πότε αποκλείεις τους ηθοποιούς" με το επεισόδιο να τελειώνει εκεί. 

 

Δείτε το βίντεο

READ MORE

LATEST NEWS