LIFESTYLE

Στο χειρουργείο για 11η φορά η Ιωάννα Παλιοσπύρου! Μικρόβιο προκάλεσε επιπλοκές στην υγεία της

Lifenews

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Τον δικό της Γολγοθά συνεχίζει να ανεβαίνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, σχεδόν δύο χρόνια μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι.

Η ίδια μέχρι σήμερα μπήκε αρκετές φορές στο χειρουργείο για αποκατάσταση των τραυμάτων της, ενώ την τελευταία φορά, παρουσιάστηκαν ορισμένες επιπλοκές που θα οδηγήσουν σε εκ νέου χειρουργική επέμβαση.

Για όλες αυτές τις επιπλοκές μίλησε η Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια του τμήματος πλαστικής χειρουργικής και εγκαυμάτων του «Θριασίου», στην εφημερίδα RealNews.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η Ιωάννα επιμένει, δεν τα παρατά. Όσο περισσότερο τη ζω και την χειρουργώ, συνειδητοποιώ ότι στο τέλος θα βγει νικήτρια. Το θέλει η ίδια, έχει πείσμα και θέληση για ζωή. Είχαμε μία ατυχία, ένα μικρόβιο μας έκανε ζημιά και μας έφερε λίγο πίσω χρονικά. Κάναμε ακόμη ένα χειρουργείο. Το ενδέκατο και συνεχίζουμε.

Είχαμε βάλει έναν διατατήρα, ένα μπαλονάκι δηλαδή, το οποίο δεν μας έδινε ενδείξεις ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλά πάνω στο μήνα έβγαλε πύον και αναγκαστήκαμε να το αφαιρέσουμε. Η εξέλιξη αυτή στεναχώρησε την Ιωάννα γιατί ξεκινήσαμε να κάνουμε μία αποκατάσταση η οποία θα γίνει όλη από την αρχή. Βέβαια μία τέτοια εξέλιξη ήταν αναμενόμενη, διότι όταν κάνει κάποιος τόσα πολλά χειρουργεία κάτι μπορεί να πάει στραβά».

Σε έναν με δύο μήνες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πρόκειται να υποβληθεί σε νέο χειρουργείο, ενώ θα συνεχίσει να φορά την μάσκα.

READ MORE

LATEST NEWS