LIFESTYLE

Νότης Χριστοδούλου: «Έπρεπε να πάει στο νεκροτομείο να αναγνωρίσει τον πατέρα του και δεν τον γνώριζε»

Lifenews

Απίστευτη αποκάλυψη για τον Κύπριο πατέρα του

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη ο Νότης Χριστοδούλου μιλώντας για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του αλλά και για τους γονείς του.

Μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε μια άγνωστη συγκλονιστική ιστορία για τον νικητή του πρώτου μουσικού σόου στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Με τον πατέρα του ο Νότης συναντήθηκε για πρώτη φορά στην τρίτη Λυκείου, λίγο πριν πάει να δώσει Πανελλαδικές εξετάσεις. Πέρασε πρώτος των πρώτων στο Πανεπιστήμιο. Ήταν πρώτος σε όλη την Ελλάδα, πέρασε Αρχιτεκτονική. Εγώ με τον Νότη γνωριστήκαμε λίγο μετά τα 20 και μου είχε πει μια ιστορία. Όταν είχε πρωτοσυναντήσει τον μπαμπά του, του είχε βγάλει ένα πεντοχίλιαρο και του είπε “πάρε αυτό το πεντοχίλιαρο” και όταν ζήτησε την αρωγή του για να μπορέσει να σπουδάσει, δεν τον βοήθησε.

Δε ξέρω αν το δημοσιοποίησε ο Νότης, ας με συγχωρέσει αν κάνω λάθος, θα πω μια προσωπική του ιστορία. Αυτός ο άνθρωπος ξέρω ότι πέθανε στην Αθήνα, κατάγεται από την Κύπρο. Κάποια στιγμή με παίρνει ο Νότης και μου λέει “μου ζητούν να αναγνωρίσω τον πατέρα μου αλλά δεν ξέρω πώς είναι”. Έπρεπε να πάει στο νεκροτομείο να τον αναγνωρίσει και δεν τον γνώριζε».

Δες το απόσπασμα: 

 

READ MORE

LATEST NEWS