LIFESTYLE

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Έχασε 16 κιλά και έγινε κορμάρα (Βίντεο)

Lifenews

Αγνώριστος ο γνωστός δημοσιογράφος

Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 βρέθηκε καλεσμένος την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή στο Survivor, τη σχέση αλλά και για τη συνεργασία του με τον Βαλάντη.

Αρχικά ο ίδιος εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής φανερά ανανεωμένος, ενώ αποκάλυψε πως έχασε συνολικά 16 κιλά!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχασα 16 κιλά. 15 εκεί και 1 εδώ. Στην ταυτότητα θα σβήσω φέτος 43 κεριά. 52 ημέρες που δεν μπορούσα να φοράω τα γυαλιά και πρακτικά δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω και τους φακούς επαφής, λόγω ότι τα χέρια δεν μπορούσα να τα καθαρίσω, συνήθισαν τα μάτια να βλέπουν χωρίς γυαλιά…».

Βίντεο: 

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην κόντρα με τον Βαλάντη και αποκάλυψε πως έλυσαν τις διαφορές τους.

Για το θέμα ανέφερε: «Με τον Βαλάντη είχαμε μια πολύ σύντομη συνεργασία για 1-2 τραγούδια. Τεμπέλης δεν είμαι και δεν υπήρξα ποτέ. Ο Βαλάντης αυτό πίστεψε και αυτό είπε. Μιλήσαμε με τον Βαλάντη. Με πήρε χθες τηλέφωνο και μου είπε να το σταματήσουμε γιατί δεν έχει νόημα όλο αυτό και συμφώνησα γιατί και εγώ πιστεύω ότι δεν έχει νόημα αυτό. Παρότι ερωτήθηκα πολλές φορές από τη μέρα που επέστρεψα και είπα κάποια πράγματα, είπα και μέσα μου ότι είναι κρίμα που πήγα στο Survivor, πέρασα ωραία, αναθεώρησα κάποια πράγματα να κάθομαι τώρα να θυμάμαι άσχημα πράγματα και να μιλάω άσχημα για κάποιον ό,τι και αν έγινε. Νερό και αλάτι που λένε και μια χαρά. Προτιμώ να μην ξαναμιλήσω για τον Βαλάντη».

Βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS