LIFESTYLE

Ανδρούλλα Ηρακλέους: Αποκάλυψε την επαγγελματική πρόταση που δέχτηκε από κανάλι του Λονδίνου!

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στον Τάσο Τρύφωνος

Στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» βρέθηκε καλεσμένη η γνωστή ηθοποιός Ανδρούλλα Ηρακλέους, όπου μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος για όλα.

Η πρωταγωνίστρια του «Κάμπινγκ» μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της επιλογή να είναι μόνη, για το ενδεχόμενο ενός γάμου αλλά και για την επαγγελματική πρόταση που είχε δεχθεί από κανάλι του Λονδίνου.

Αρχικά για την προσωπική της ζωή ανέφερε: «Είμαι μόνη εδώ και πέντε – έξι χρόνια. Μου αρέσει που είμαι μόνη μου γιατί δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανένα, η ησυχία μου, η ηρεμία μου. Κάνω πράγματα γιατί τα θέλω εγώ», ενώ για τον γάμο αποκάλυψε: «Όχι δεν παντρεύτηκα ποτέ, αλλά μια φορά έφτασα κοντά στο γάμο. Ήταν ένας φοιτητικός έρωτας… Εκείνος ήθελε να παντρευτούμε, εγώ δεν ήθελα».

Όσο αφορά τα επαγγελματικά της αποκάλυψε πως δέχτηκε πρόταση από κανάλι του Λονδίνου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πριν δύο χρόνια για μία σειρά στο Sky Λονδίνου. Είναι από ένα μυθιστόρημα. Θα έκανα audition, μην νομίζει ότι θα μου έδιναν τον ρόλο αλλά το γεγονός ότι με βρήκαν εδώ, μία άγνωστη στην Κύπρο και μου έστειλαν ότι ήθελαν να με δουν… Θα γινόταν σε έξι επεισόδια. Ο ρόλος θα ήταν για μία πατρόνα».

Δες το βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS