LIFESTYLE

Νίκος Αναστασιάδης: Ζήτησε από τον Χάρη Βαρθακούρη να βγάλουν selfie! (Φώτος)

Lifenews

Πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό

Σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προχώρησε ο Χάρης Βαρθακούρης, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους για τη συνάντηση του με τον Νίκο Αναστασιάδη.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στη Λεμεσό όπου τραγούδησε σε prive party όπου έδωσε το παρών του και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ αυτή ήταν η δεύτερη φορά που συναντιόνταν.

Μάλιστα ο Νίκος Αναστασιάδη την πρώτη φορά του ζήτησε να βγάλουν μία selfie μαζί, χωρίς ωστόσο να τα κατάφεραν τότε.

Συγκεκριμένα στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Την προηγούμενη εβδομάδα με βασίλισσες και πρίγκιπες και τώρα με προέδρους δημοκρατίας! Μα ποιος είμαι τελικά;;!! 😜

Τον Νοέμβριο που μας πέρασε τραγούδησα σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στην Κύπρο και μπροστά-μπροστά καθόταν ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κύριος Νίκος Αναστασιάδης. Την ώρα που ανέβαινα στη σκηνή, μού φωνάζει: Χάρη, μετά θέλω μια φωτογραφία μαζί σου.

Όμως έφυγε λίγο πριν τελειώσω κι επειδή η σκηνή ήταν υπερυψωμένη δεν βόλευε να βγάλουμε φωτογραφία εκείνη τη στιγμή και απλώς χαιρετηθηκαμε εξ αποστάσεως.

Το έφερε η τύχη όμως εχθές, δυόμιση μήνες μετά, να παραστώ και να τραγουδήσω σε χαλαρή συνάθροιση, μεταξύ λίγων και εκλεκτών φίλων, όπου, τσουπ, να ο πρόεδρος πάλι μπροστά μου! 😊

Αυτή τη φορά δεν υπήρχε υπερυψωμένη σκηνή, οπότε όταν έπρεπε να αποχωρήσει, ήρθε να με χαιρετήσει και, επιτέλους, να γίνει ένα από τα όνειρά του πραγματικότητα, και να βγάλουμε την πολυπόθητη φωτογραφία που σύντομα θα κοσμήσει το Προεδρικό Μέγαρο (στο κυλικείο από ο,τι μου είπαν. Έστω!).

Ο καλός ο πρόεδρος όμως φαίνεται κι από το πόσο καλά τραγουδάει.

Και ο κύριος Αναστασιάδης, μας εξέπληξε όλους (εμένα, τουλάχιστον, γιατί κατάλαβα ότι οι υπόλοιποι της παρέας το γνώριζαν ήδη) τραγουδώντας πολύ καλά, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς από αυτό το μικρό στιγμιότυπο που ανεβάζω.

Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους by the way ❤️».

READ MORE

LATEST NEWS