LIFESTYLE

Σοκάρει η Γιώτα Κουφαλίδου: «Πήγα σε casting στην Κύπρο και κλείδωσαν την πόρτα…»

Lifenews

Όσα αποκάλυψε για τη παρενόχληση που δέχτηκε

Στην κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» και στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου παραχώρησε συνέντευξη η Γιώτα Κουφαλίδου.

Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τη δύσκολη περίοδο με τον καρκίνο, τις χημειοθεραπείες, τα προβλήματα στον γάμο της, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά τις παρενοχλήσεις που δέχθηκε στο χώρο της μόδας και της υποκριτικής.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το modelling μπήκε στη ζωή μου στα 15 μου χρόνια. Όχι δεν ήμουν η ωραία του σχολείου, ήμουν αγοροκόριτσο. Από την καριέρα μου στο modelling, κρατάω τα πάντα και δεν αφήνω τίποτα πίσω. Πάρα πολλές φορές υπήρξαν άνθρωποι που με έφεραν σε δύσκολη θέση. Λόγω αυτών των καταστάσεων, απέρριψα πολλές δουλειές…Πήρα τα πράγματά μου και έφυγα από την Ελλάδα για δεν ήμουν διατεθειμένη να κάνω κάτι ανήθικο.

Είναι πολύ δύσκολος ο χώρος του modelling και της υποκριτικής. Πολλές φορές άκουγα «Αυτή είναι μοντέλο, τι θέλει τώρα να γίνει ηθοποιός», έφαγα πολύ bullying. Δέχτηκα παρενόχληση και από ηθοποιούς αλλά δεν έφτασαν στα άκρα. Πήγα σε casting στην Κύπρο και εκεί κλείδωσαν και την πόρτα, φοβήθηκα πάρα πολύ».

READ MORE

LATEST NEWS