LIFESTYLE

Άλκης Χρήστου: Μιλάει πρώτη φορά για το ροζ βίντεο! «Μίλησα ήδη με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος»

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στη Χριστιάνα Αριστοτέλους

Στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" μίλησε ο Άλκης Χρήστου όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ροζ βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως δεν είναι εκείνος!

Όπως ανέφερε στην εκπομπή όλα ξεκίνησαν από ένα μήνυμα που έλαβαν ορισμένοι φίλοι του, που αποδείκτηκε πως ήταν ιός, που κλέβει δεδομένα από κινητά τηλέφωνα, ενώ τόνισε πως δεν έκανε ποτέ ροζ βίντεο.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση του με τη σύντροφο του, αποκαλύπτοντας πως είναι μαζί δύο χρόνια.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό μου ότι ξεκίνησα να στέλνω σε κάποιους φίλους, γνωστούς και άγνωστους ένα βίντεο με εμένα που λέγεται ροζ βίντεο. Όταν το πατήσεις, όχι μόνο δεν δείχνει εμένα αλλά είναι ένας ιός που κλέβει τον λογαριασμό σου και τα δεδομένα από το κινητό σου. Φυσικά πανικοβλήθηκα, δεν είμαι εγώ στο ροζ βίντεο και δεν έκανα ποτέ. Μίλησα με το ηλεκτρονικό έγκλημα γιατί πήρε μεγάλες διαστάσεις, γιατί έχουν βγει και πολλά ψεύτικα accounts. Έχουν κατέβει όλοι οι λογαριασμοί και έχει μόνο ένας, ο οποίος απαντά πίσω και φαντάζομαι περιμένουν να τον πιάσουν να δουν ποιος είναι. Έλεγα γιατί μου κάνουν τόσο πόλεμο;».

READ MORE

LATEST NEWS