LIFESTYLE

Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη ανάρτηση για τον Βασίλη Μπισμπίκη! «Περήφανη για εσένα»

Lifenews

Η τραγουδίστρια στηρίζει δημόσια τον αγαπημένο της

Θετική στον κορωνοϊό είναι από την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου η Δέσποινα Βανδή, η οποία έχει απομονωθεί στο σπίτι της τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα της πανδημίας, ενώ απουσίαζε και από τον χθεσινό τελικό του J2US.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ωστόσο τους τελευταίους μήνες έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του γνωστού ηθοποιού Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ πλέον δεν κρύβονται και κάνουν δημόσιες εμφανίσεις.

Η ίδια ωστόσο, έκανε την πρώτη της ανάρτηση αφιερωμένη στον Βασίλη Μπισμπίκη, δείχνοντας μας πως πλέον δεν θέλει να κρύβει τον έρωτα της.

Συγκεκριμένα η Δέσποινα Βανδή κοινοποίησε στα Stories της την αφίσα της παράστασης «Άνθρωποι και ποντίκια» που έχει σκηνοθετήσει ο αγαπημένος της, ενώ πρότεινε την παράσταση σε όσους θέλουν να την παρακολουθήσουν διαδικτυακά και δήλωσε περήφανη για τον γνωστό ηθοποιό.

Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Ταλαντούχα πλάσματα όλοι τους. Όσοι δεν έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά αυτή την υπέροχη παράσταση, τώρα μπορείτε. Μη τη χάσετε. Ό,τι καλύτερο. Περήφανη για 'σένα», ενώ έκανε mention τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Δες την ανάρτηση:

READ MORE

LATEST NEWS