PEOPLE

Η επική τούμπα του Άγιου Βασίλη στη Λεμεσό έγινε viral! (Βίντεο)

Lifenews

Προσγειώθηκε ανώμαλα στον δρόμο

Τις τελευταίες ημέρες viral έχει γίνει σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα στην Κύπρο, η επική τούμπα του Άγιου Βασίλη, που πήγαινε να μοιράσει χαρά και δώρα σε παιδιά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LifeNews, το συμβάν έγινε στη Λεμεσό, σε γειτονιά στον Άγιο Ιωάννη, με τον Άγιο Βασίλη να είναι καλά στην υγεία του.

Σε επικοινωνία που ήρθαμε μαζί του (επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του) μας ενημέρωσε πως μέσα στον Δεκέμβριο επισκέφθηκε πολλές γειτονιές και πάρτι για να μοιράσει δώρα σε μικρούς και μεγάλους.

Πίσω απ' όλο αυτό βρίσκεται μια εταιρία όπου διοργανώνει τα εν λόγω event, με τον Άγιο Βασίλη και τον τάρανδο του να γυρίζουν την Κύπρο και να σκορπίζουν χαρά.

Όπως θα δεις στο βίντεο, ο Άγιος Βασίλης βρίσκεται πάνω στο έλκηθρο του το οποίο τραβά ένας τάρανδος. Σε κάποια στιγμή το έλκηθρο πέφτει σε μία λακκούβα με αποτέλεσμα ο Άγιος Βασίλης να εκτοξευτεί και να προσγειωθεί ανώμαλα στο έδαφος.

Αμέσως έτρεξαν όλοι να τον βοηθήσουν, ενώ ο τάρανδος μη μπορώντας να πιστέψει τι έγινε, κρατά έντρομος το κεφάλι του.

Οι πληροφορίες του LifeNewscy θέλουν τον Άγιο Βασίλη να σηκώθηκε αμέσως και να συνέχισε τη δουλειά του, μοιράζοντας δώρα στα παιδάκια στη γειτονιά που τον περίμεναν με αγωνία.

READ MORE

LATEST NEWS