LIFESTYLE

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: Τι θα δούμε φέτος στα κανάλια της Κύπρου;

Lifenews

Λαμπερά show με αγαπημένους καλλιτέχνες

Η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του χρόνου έχει ξεκινήσει, με τα κανάλια της Κύπρου να έχουν ήδη ετοιμάσει τα προγράμματα που θα μας κρατήσουν συντροφιά το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Το τηλεοπτικό μενού έχει απ’ όλα! Αγαπημένα πρόσωπα της κυπριακής τηλεόρασης, δημοφιλείς τραγουδιστές, αόρατο φακό, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις.

Το lifeNewscy συγκέντρωσε όλες τις πληροφορίες για τα προγράμματα που ετοίμασαν τα κανάλια της Κύπρου.

ΡΙΚ
«Καλήν εσπέραν άρκοντες»

Το ΡΙΚ υπόσχεται να σας κρατήσει την πιο διασκεδαστική συντροφιά την τελευταία βραδιά της χρονιάς με ένα πρόγραμμα που τα έχει όλα: απολαυστικό αόρατο φακό, σατιρική ανασκόπηση σημαντικών και ασήμαντων γεγονότων που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει, παραδοσιακά μουσικά ακούσματα αλλά και σύγχρονο λαϊκό πρόγραμμα, υπέροχοι κυπριακοί χοροί και πρωτότυπα παιχνίδια που θα προκαλέσουν γέλιο μέχρι δακρύων!

Οικοδέσποινα της βραδιάς θα είναι η λαμπερή Άντρη Καραντώνη και μαζί με τον Μιχάλη Χατζημιχαήλ θα υποδεχτούν γνωστούς ηθοποιούς και αγαπημένους παρουσιαστές του ΡΙΚ με τους οποίους θα γίνουν μια ζεστή παρέα και θα χαρίσουν στους τηλεθεατές τις πιο απολαυστικές στιγμές της χρονιάς που φεύγει!

Τραγουδούν οι Φίλιππος Κτενάς, Έλενα Ανδρέου, Κούλα Ανδρέου, Σώτος Γονιός, Μιχάλης Χατζημιχαήλ και Άντρη Καραντώνη.

Στο τελευταίο «δελτίο ειδήσεων» της χρονιάς οι ηθοποιοί Μαριλένη Σταύρου και Στέφανος Μιχαήλ.


OMEGA
Ένα Τραγούδι Ακόμα
Ο Γιώργος Θεοφάνους έχει ετοιμάσει μοναδικές εκπλήξεις και υποδέχεται την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο OMEGA, τον Ηλία Βρεττό, τον Δημήτρη Κοντολάζο, την Κωνσταντίνα, τη Χριστίνα Μαραγκόζη και τον Λευτέρη Πανταζή σε μία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.

Το «Ένα Τραγούδι Ακόμα» καλωσορίζει τη νέα χρονιά με πολλή μουσική, πολύ κέφι και με λαμπερούς καλεσμένους, οι οποίοι με τις μοναδικές ερμηνείες τους απογειώνουν τη βραδιά της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς στο OMEGA.

Στην παρέα τους είναι και τα αγαπημένα νέα παιδιά του Γιώργου, η Όλγα Βενετσιάνου, ο Γιάννης Γρόσης, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Βάλια Σωμαράκη.

Η βραδιά όμως κρύβει ακόμα πολλές εκπλήξεις, ανάμεσα σε αυτές, είναι και η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου που ήρθε αποκλειστικά για το «Ένα Τραγούδι Ακόμα».

Ο Γιώργος Θεοφάνους υπόσχεται μια μαγική Παραμονή Πρωτοχρονιάς, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και πολλά τραγούδια ακόμα!

ΣΙΓΜΑ
Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τα «Καλύτερα παιδιά»!

Ο Γιάννης Πλούταρχος γιορτάζει στο ΣΙΓΜΑ τα 25 χρόνια της καριέρας του και προσκαλεί σε ρεβεγιόν 13 αγαπημένους καλλιτέχνες, στη σκηνή του Αθηνών Αρένα.

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, το ΣΙΓΜΑ φοράει τα γιορτινά του σε μια μοναδική βραδιά όπου θα υποδεχθούμε το 2022 με τραγούδι! Οικοδεσπότης σε αυτό το ξεχωριστό μουσικό ρεβεγιόν είναι ο μοναδικός Γιάννης Πλούταρχος! Το «καλύτερο παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας που άλλαξε τη νυχτερινή διασκέδαση και καθιερώθηκε ως ένας από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές, κλείνει φέτος 25 χρόνια καριέρας και προσκαλεί αγαπημένους καλλιτέχνες στη σκηνή του Αθηνών Αρένα για να υποδεχτούν μαζί μας τη νέα χρονιά.

Πρόσωπα που ο ίδιος αγαπά αλλά όλοι μας θαυμάζουμε, ερμηνεύουν μεγάλες επιτυχίες του και αγαπημένα δικά τους τραγούδια. Σε αυτή τη μοναδική μουσική σύμπραξη συμμετέχουν ο Σταμάτης Γονίδης, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Κατερίνα Στανίση, η Γωγώ Τσαμπά, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Νίκος Ζωιδάκης, η Κωνσταντίνα, ο Νίκος Βουρλιώτης, η Ήβη Αδάμου, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Ζόζεφιν αλλά και η κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου.

Αυτή την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 21:00 συντονιστείτε στο ΣΙΓΜΑ γιατί ο νέος χρόνος θέλεις να σε βρει με... τα καλύτερα παιδιά!

ALPHA
«Πρωτοχρονιά στο σπίτι μας» με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους και Λούη Πατσαλίδη

Ο Alpha Κύπρου επιστράτευσε τη Χριστιάνα Αριστοτέλους και τον Λούη Πατσαλίδη για το πρωτοχρονιάτικο show του σταθμού.

Αρχικά στις 21:00 ο Λούης Πατσαλίδης και η ομάδα του υπόσχονται ένα χιουμοριστικό τελευταίο "Λούης Night Show" με τα καλύτερα αποσπάσματα της χρονιάς, τραγούδι και την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα.

Στις 22:30 τη σκυτάλη παίρνει η Χριστιάνα Αριστοτέλους που μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη υπόσχονται όμορφες στιγμές, τραγούδια, χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΑΝΤ1
«Casa de Mikel ΙΙΙ»

Η παραμονή Πρωτοχρονιάς στον ΑΝΤ1 Κύπρου αναλαμβάνει ο Μιχάλης Σοφοκλέους με τους συνεργάτες του και τον Γιώργο Τσαλίκη να ανεβάζει το κέφι στα ύψη.

Ο Μιχάλης Σοφοκλέους και Χριστίνα Κυριάκου φοράνε τα γιορτινά τους και υπόσχονται μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη.

Τηλεοπτικά και πολιτικά πρόσωπα που μας απασχόλησαν, ο Παυλής Φουτούλης, οι The Boyz έχουν το δικό τους ρόλο στο εορταστικό Casa de Mikel, ενώ το “Πάει ο Παλιός ο Χρόνος» θα του πούμε όλοι μαζί, παρέα με τους αγαπημένους ηθοποιούς και παρουσιαστές του ΑΝΤ1.

READ MORE

LATEST NEWS