ΖΏΔΙΑ

Ζώδια: Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας (23/06)!

Lifenews

ωροσκοπιο – Κριός : Έχετε απωθημένα με το παρελθόν σας. Καλύτερα αφήστε τα όλα πίσω σας. Οι μέρες είναι καλές και μέχρι τα τέλη του Ιουνίου, για να έρθετε σε επαφή με νέο κόσμο και να ανανεωθείτε εκ των έσω. Αυτοί που έχουν χωρίσει, ας μην αποπειραθούν να κάνουν κάτι υπερβολικό.
Ευκαιρίες αγάπης: **


ωροσκοπιο – Ταύρος : Θα καταφέρετε να κάνετε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα. Άτομο το οποίο σας ενδιαφέρει, μετά από την δική σας πολιορκία, θα σας αποδώσει ερωτική εξομολόγηση. Ο κυβερνήτης σας έχει και άλλα δώρα προσεχώς.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Έχετε μια μέτρια διάθεση αυτήν την εβδομάδα, που όμως από τις 27-28 του μήνα και ύστερα, θα διορθωθεί. Σε αυτό θα παίξουν καταλυτικό ρόλο, εξελίξεις που θα προέλθουν μέσα σε σχέσεις που είχαν χάσει την θέρμη των συναισθημάτων τους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Ο απόλυτος σύμβουλος αυτό το διάστημα, είναι η λογική και η ψυχραιμία. Ο Ήλιος σε όψεις πάνω σας, σας κάνει να θέλετε να επιβάλετε την δική σας υποκειμενική άποψη στα οικεία σας περιβάλλοντα, που ίσως να δυσαρεστηθούνε.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Λέων: Το Καλοκαίρι αυτό ήδη το αισθάνεστε ότι είναι πολύ διαφορετικό από όλα τα άλλα. Σχέσεις, αισθήματα έχουν αποδώσει ότι καλύτερο είχαν, και αυτό τελικά σας δικαιώνει. Αυτοί που είναι μόνοι τους, από τις αρχές τους Ιουλίου θα γίνουν ‘διπλοί’.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος: Δεν υπάρχει ακόμη στο παρόν σας το άτομο που μπορεί να κατακτήσει την καρδιά σας. Δεν χρειάζεται να στεναχωριέστε, καθώς ο νέος μήνας, θα σας βάλει σε έναν νέο κύκλο καταστάσεων και γνωριμιών που όλο και κάτι θα σας γοητεύσει.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ζυγός: Αν δεν παραδεχτείτε στον ίδιο σας τον εαυτό αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν, το μόνο σίγουρο είναι θα τα επαναλάβετε, και σίγουρα θα ξαναβγείτε χαμένοι. Οι αστρολογικές όψεις του Άρη με την Αφροδίτη, σας τροφοδοτούν σε καλές παρέες, που μπορούν να σας απασχολήσουν ευχάριστα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Οι συγκρούσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα μέσα στον δεσμό σας, δεν θα πρέπει να συνεχιστούν, καθώς προμηνύονται χωρισμοί. Οι ελεύθεροι αν κάνουν λίγη υπομονή, θα βρουν μέσα στον Ιούλιο, τον άνθρωπο τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Τοξότης: Διαχειριστείτε τα πάντα με μέτρο και λίγα λόγια. Πολύς κόσμος θα παρελάσει από μπροστά σας, και εσείς θα πρέπει να κάνετε ότι χρειάζεται για να διαλέξετε ότι σας ταιριάζει. Οι Τοξότες που θα κάνουν ταξίδι μέχρι την λήξη του Ιουνίου, θα έχουν μικρά χρονικά εμπόδια.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Αν κάτι πια δεν σας δίνει ευτυχία και ασφάλεια μέσα στην σχέση σας, τότε κάτι άμεσα θα πρέπει να διορθώσετε. Οι όψεις του ανάδρομου Πλούτωνα με την Αφροδίτη αναδεικνύουν ότι έχει προβληματικό μέχρι τώρα κρυβόταν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Μην κάνετε κανένα βήμα πίσω σε οτιδήποτε έχει ζητήσει από τον σύντροφο σας. Όλα αυτά, αν είστε λίγο υπομονετικοί θα σας ανταποδοθούν. Ακόμη και κάποιοι που περιμένουν απαντήσεις από το παρελθόν, θα τις έχουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Κρατήστε το στόμα σας κλειστό και μην κάνετε αριστερά και δεξιά δηλώσεις. Οι μέρες έχουν τόση αστρολογική κινητικότητα, που θα στρεβλώσουν οποιαδήποτε κίνηση και αν κάνετε. Από τις 29-06 και μετά όλα θα γίνουν πιο βατά για εσάς.
Ευκαιρίες αγάπης:**

READ MORE

LATEST NEWS