ΖΏΔΙΑ

Τι κάνει ένα ζώδιο να φεύγει;

Lifenews

Ο Κριός θα φύγει όταν δεν υπάρχει ενδιαφέρον, δράση, ανταγωνισμός, καινούργια πράγματα, κοινά θέλω. Όταν σταματήσει κάποιος να του δίνει προσοχή.

Ο Ταύρος θα φύγει όταν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, σταθερότητα, ασφάλεια, ηρεμία, γλυκύτητα. Θα φύγει αν ο άλλος δεν εκτιμά όσα εκείνος είναι και δίνει.

Ο Δίδυμος θα φύγει όταν δεν υπάρχει επικοινωνία, νοητική ανταπόκριση, ανταλλαγή πληροφορίας κι ενδιαφέρον – θα φύγει αν πάψει να μαθαίνει. Φεύγει αν κάποιος δεν του μιλάει.

Ο Καρκίνος θα φύγει αν δεν υπάρχει ζεστασιά, συναίσθημα, εγγύτητα. Θα φύγει αν νιώσει ότι ο άλλος δεν τον θεωρεί “δικό του άνθρωπο” και δε νιώθει σα στο σπίτι του.

Ο Λέων θα φύγει αν δεν υπάρχει θαυμασμός, χαρά, δημιουργία, και αν δεν του δίνει κάποιος την προσοχή. Θα φύγει αν πάψει να είναι σημαντικός, ο πιο σημαντικός άνθρωπος για τον άλλον, και αν δεν αναγνωρίζεται η προσφορά του.

Η Παρθένος θα φύγει αν δεν εκτιμάται η υπηρεσία της και οι ικανότητές της. Θα φύγει αν νιώθει άχρηστη σε κάποια σχέση και δουλειά ή κατάσταση.

Ο Ζυγός θα φύγει αν υπάρχει δυσαρμονία και αδικία – έχει τεράστια ανάγκη αρμονίας, καλών τρόπων και ισορροπίας. Θα φύγει αν δεν του φέρονται ισότιμα.

Ο Σκορπιός θα φύγει αν δεν υπάρχει βάθος, ουσία, πάθος, ένταση. Θα φύγει όπου τα πράγματα είναι χλιαρά και δεν υπάρχει βαθύ δέσιμο κι ένωση με τροφοδοσία ενεργειακή.

Ο Τοξότης θα φύγει όπου δεν υπάρχει ελευθερία, αισιοδοξία, ταξίδια, ανοιχτά μυαλά και ορίζοντες. Θα φύγει αν του περιορίζεις τη κίνηση, τις ιδέες και την έκφραση.

Ο Αιγόκερως θα φύγει αν δεν υπάρχει σοβαρότητα κι αξιοπιστία και δεν γίνεται κάτι εποικοδομητικό – θέλει προοπτικές εξέλιξης. Θα φύγει από ανώριμους κι ανεύθυνους ανθρώπους και καταστάσεις.

Ο Υδροχόος θα φύγει αν δεν υπάρχει φιλία, σωστή δόση αποστασιοποίησης, πρόοδος, έλλειψη αλήθειας, αυθεντικότητα, κοινές ιδεολογίες. Θα φύγει όταν νιώσει προσκόλληση και όταν πάψει ο άλλος να είναι η “παρέα του”.

Ο Ιχθύς θα φύγει όπου δεν υπάρχει ρομαντισμός, ιδεαλισμός, συμπόνια, συναίσθημα, ένωση. Θα φύγει αν του “κόψεις” τα όνειρα και τον απογοητεύσεις.

READ MORE

LATEST NEWS