Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 06/01


Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 06/01

Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα

Κριός

Γενικά zwdia: Σήμερα εσείς και τα μέλη της οικογένειάς σας ίσως συζητήσετε την πιθανότητα να κάνετε κάποιες αλλαγές. Αυτό μπορεί να αφορά την διακόσμηση ή ακόμα και το καθάρισμα. Μπορεί να αποφασίσετε να μετακομίσετε σε ένα τελείως διαφορετικό μέρος. Η ανάγκη για αλλαγή στο περιβάλλον σας είναι εμφανής και δεν πρέπει να διστάσετε. Προχωρήστε και κάντε τα πρώτα βήματα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια μεγάλη αλλαγή θα πραγματοποιηθεί σήμερα και θα επωφεληθείτε πολύ. Μπορείτε να αισθανθείτε την ενέργεια να αλλάζει. Τώρα είναι καιρός και κάνετε μια νέα αρχή και να προχωρήσετε.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως έχετε την ανάγκη να γράψετε. Αυτό μπορεί να μην είναι κάτι περισσότερο από ένα e-mail σε έναν φίλο ή μπορεί να είναι δημιουργική δουλειά όπως ένα μυθιστόρημα ή ένα σενάριο. Ότι και να είναι μάλλον θα εκφράσετε κάποιες πνευματικές ή φιλοσοφικές ανησυχίες σας. Μην εκπλαγείτε αν τελικά καταλήξετε με περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αν αναζητάτε συμπάθεια ή κατανόηση τότε ίσως αναζητάτε ψύλλο σας άχυρα. Δεν θα είναι πολύ επιτυχημένη η αναζήτησή σας. Είστε κυρίως μόνοι σας σήμερα.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Η γραφειοκρατική δουλειά που αφορά χρήματα θα πρέπει να γίνει σήμερα. Μπορεί να είναι κάποιος διακανονισμός, προμήθεια ή ένα bonus. Μάλλον θα είναι μια καλή περίοδος καθώς έρχονται χρήματα προς το μέρος σας ακόμα και αν η γραφειοκρατεία σας ταλαιπωρεί. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε και να τα κάνετε γρήγορα ώστε να γιορτάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάντε μια κράτηση σε ένα αγαπημένο εστιατόριο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ένα μικρό εμπόδιο στον δρόμο σας φαίνεται ότι είναι σημαντικότερο από ότι περιμένατε. Η αντίθετη πλευρά συνεχίζει να κερδίζει δύναμη. Είναι ένα σημάδι αυτό ότι πρέπει να προσαρμόσετε την οπτική σας και να είστε πιο ευέλικτοι.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Σήμερα το μυαλό σας θα είναι πολύ γρήγορο και διεισδυτικό. Μπορεί να αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάποια έρευνα εις βάθος που σκέπτεστε εδώ και καιρό πάνω σε ένα θέμα που σας συναρπάζει. Μπορεί να θέλετε να συζητήσετε το θέμα με κάποιο κοντινό σας άτομο που μοιράζεται το ενδιαφέρον σας. Μην εκπλαγείτε αν πάρετε ενδιαφέρουσες απόψεις. Σημειώστε τες. Μπορεί να θέλετε να τις χρησιμοποιήσετε μετά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα θα αρχίσετε να αισθάνεστε μεγαλύτερη πρόκληση επαγγελματικά. Θα συναντήσετε εμπόδια αυτή την περίοδο και θα αντιληφθείτε ότι πρέπει να προσαρμόσετε την πορεία δράσης σας για να είστε επιτυχημένοι.

Λέων

Γενικά zwdia: Κάποια έντονα, όμορφα όνειρα μπορεί να σας αφυπνίσουν και αν σας κάνουν να αντιληφθείτε κάποιες νέες ευκαιρίες. Μπορεί να είναι δημιουργικά και ίσως σκεφθείτε να τα εκμεταλλευθείτε. Αυτή η αποκάλυψη μπορεί να είναι μπροστά σας για πολύ καιρό και να μην την έχετε προσέξει. Μην την απορρίψετε γιατί εμφανίστηκε με ανορθόδοξο τρόπο. Δείτε που θα σας ακολουθήσει. Το πεπρωμένο σας ίσως είναι δίπλα σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι πλανήτες σήμερα δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που είναι ανάλαφρη, ευχάριστη και ευέλικτη. Για το επόμενο διάστημα θα είναι έτσι τα πράγματα οπότε θα λειτουργείτε και σε μια πιο ευνοϊκή ατμόσφαιρα.

 

Παρθένος

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως αποφασίσετε να συμμετάσχετε σε μια ομαδική δραστηριότητα που ασχολείται με κάποιο πνευματικό ή φιλοσοφικό θέμα που σας αφορά. Μπορεί να συναντήσετε ένα χαρισματικό άτομο που ίσως τα ερεθίσει το μυαλό με τις κουβέντες του και ίσως σας αλλάξει οπτική. Κατά την διάρκεια της ημέρας ίσως παρατηρήσετε ότι αυτό το άτομο ενδιαφέρεται για εσάς και μπορεί να σκεφθείτε το ενδεχόμενο να προχωρήσετε περισσότερο την σχέση σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το μυστικό για να αντιμετωπίσετε επίμονες και χειριστικές συμπεριφορές είναι η επικοινωνία. Όσο πιο μυστικοπαθείς είστε για τις προθέσεις και τα σχέδιά σας τόσο πιο δύσκολοι θα είναι οι άλλοι και δεν θα σας βοηθούν να ξεφύγετε από την κατάσταση στην οποία είστε.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Ένα δημόσιο πρόσωπο, μάλλον ένας συγγραφέας ίσως σας ενδιαφέρει σήμερα. Αυτό το άτομο ίσως έχει πολλά να πει που σας ενδιαφέρουν σε πολλά επίπεδα. Θα θέλετε να μάθετε πολλά για την δουλειά του/της. Μπορεί να μάθετε και σημαντικές προσωπικές πληροφορίες. Μην ανησυχείτε ότι θα γίνει εμμονή. Μερικές φορές δεν είναι κακό.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Από σήμερα θα μπορέσετε να απολαύσετε τους κόπους των προσπάθειών σας ή να συνειδητοποιήσετε τις αποτυχίες σας. Θα είναι μια έντονη περίοδος οπότε ετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως πάτε σε ένα πάρτυ ή σε μια ομαδική δραστηριότητα που σας φέρνει σε επαφή με κάποια ενδιαφέροντα άτομα από μακρινά μέρη. Μπορεί να βρείτε τις συζητήσεις πολύ ενδιαφέρουσες. Θέλετε να μάθετε πολλά. Τα βιβλία ίσως περιλαμβάνονται στις συζητήσεις σας με κάποιο τρόπο. Θα θέλετε να μείνετε σε επαφή με αυτά τα άτομα και καλύτερα να ανταλλάξετε τηλέφωνα. Μπορεί να σας ανοίξουν νέες πόρτες.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι γύρω σας δεν θα είναι πολύ αξιόπιστοι οπότε να είστε προσεκτικοί ποιον εμπιστεύεστε. Οι άλλοι είναι όλο λόγια και όχι πράξεις. Θα υπάρχουν πολλές ιδέες αλλά το να πραγματοποιηθούν είναι άλλο θέμα. Μπορείτε να εμπιστευθείτε μόνο τον εαυτό σας.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Κάποια αλλαγή στην καριέρα σας ίσως σας εκπλήξει αλλά θα κάνει θετική αλλαγή σε εσάς. Το εισόδημά σας θα εκτοξευθεί. Ίσως συμπεριλαμβάνονται και κάποια νομικά έγγραφα. Μπορεί να είναι όλο ξαφνικό αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι. Δεν θέλετε να χαθεί η ευκαιρία.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τον επόμενο μήνα περίπου θα δείτε ότι η πρόοδος στην καριέρα σας είναι καλή. Η επικοινωνία δεν έχετε πολύ ένταση και όλα φαίνεται να πηγαίνουν ομαλά.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Μια κοινωνική εκδήλωση ίσως σας φέρει σε επαφή με κάποιο πολύ έντονο, συναρπαστικό άτομο που έχει ένα πολύ ενδιαφέρον επάγγελμα. Μπορεί να θεωρήσετε ότι είναι άτομο γοητευτικό και sexy. Αν είστε ελεύθεροι ίσως πρέπει να προσπαθήσετε. Αυτό το άτομο σας εξιτάρει πνευματικά. Μπορεί να φαίνεστε αλλαγμένοι μετά από από αυτή την συνάντηση απόψε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αν θέλετε να συμβεί κάτι θα πρέπει να μιλήσετε. Οι άλλοι δεν θα καταλάβουν αυτομάτως τα πάντα όπως εσείς. Να είστε ξεκάθαροι και ευθείς στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Έχετε την τάση να μπορείτε πάντα να συγκεντρώνεστε αλλά σήμερα θα είστε πιο συγκεντρωμένοι από συνήθως μάλλον γιατί ένα σχέδιο σημαίνει πολλά για εσάς. Μπορεί να σχετίζεται με την δουλειά. Εσείς θα μπορέσετε να καταφέρετε πολλά σήμερα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ίσως ξεχάσετε να φάτε, να κοιμηθείτε ή να κάνετε διαλείμματα. Φροντίστε τον εαυτό σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι λέξεις των άλλων είναι ενθαρρυντικές και σας βοηθούν. Δεν θα είναι δύσκολο να βρείτε κάποιον με τον οποίο να συμφωνείτε και να σας καταλαβαίνει. Θα είναι έτσι πιο εύκολο να προχωρήσετε προς τους στόχους σας με μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μια έντονη συζήτηση με τον/την σύντροφό σας ίσως συμβεί σήμερα. Μπορεί να έχει να κάνει με την σχέση σας και το επίπεδο δέσμευσης. Ίσως αναφερθείτε στον γάμο. Αν είστε ήδη παντρεμένοι ίσως αποφασίσετε να κάνετε παιδί. Αν είστε ελεύθεροι ίσως συναντήσετε κάποιο νέο άτομο που θα σας φανεί πολύ ενδιαφέρον.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ακόμα και πιο τέλεια οργανωμένα σχέδιά σας θα χαλάσουν σήμερα εξαιτίας των απρόσμενων πράξεων κάποιου ατόμου. Ένα άτομα στην δουλειά σας θα είναι απρόβλεπτο. Αυτό το άτομο ταράζει τις καταστάσεις και σας δυσκολεύει να προχωρήσετε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΚΟΥΣ ΚΟΥΣΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑCopyright © 2015 www.lifenewscy.com
Developed by eezyworks.com

349