Ζώδια: Τι σου επιφυλάσσει σήμερα 25/12 μέρα των Χριστουγέννων;


Ζώδια: Τι σου επιφυλάσσει σήμερα 25/12 μέρα των Χριστουγέννων;

Χρόνια Πολλά σε όλους τους πιστούς φίλους του Oroskopos.gr! Μέρα Χριστουγέννων, αγάπης, ζεστασιάς και ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο! Εκφράστε όσο μπορείτε περισσότερο την αγάπη σας στους κοντινούς σας ανθρώπους αλλά και σε κάθε άτομο που το έχει ανάγκη σε αυτή την περίοδο! Το σημερινό τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, δηλώνει ότι οι αλλαγές έρχονται πάντα με κόπο, θυσία, αγώνα… Η ανταμοιβή υπάρχει πάντα μην το ξεχνάτε αυτό!

ΚΡΙΟΣ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Το ερχόμενο διάστημα οι πλανήτες θα σε κάνουν, αγαπητέ Κριέ, επιρρεπή σε λάθη, κάτι που θα θέσει σε κίνδυνο και θα καθυστερήσει την ολοκλήρωση των υποθέσεών σου. Μην ονειρεύεσαι πράματα που είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν. Οι αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις θα είναι καθοριστικής σημασίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποια πράγματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν στα αισθηματικά σου θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Σήμερα φρόντισε να ασχοληθείς λίγο με τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε πολύ καλά, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά την προώθηση υποθέσεων που παρέμεναν στάσιμες για καιρό. Βεβαιώσου πως ασχολείσαι με πράγματα που σου δίνουν χαρά και συγκεντρώσου για να τα ολοκληρώσεις. Προς το τέλος του μήνα θα έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να δείξεις στο ταίρι σου τα αισθήματά σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις πολύ όμορφα μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις μια χαρά. Φρόντισε σήμερα, που είναι Κυριακή, να κινηθείς με αρκετή χαλαρότητα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις πολλά ‘ανοίγματα’, γιατί αυτή τη στιγμή ο προϋπολογισμός σου δεν στο επιτρέπει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Τα πράγματα δείχνουν να βελτιώνονται τώρα για το ζώδιό σου, παρ’ όλα αυτά καλό θα είναι να δείξεις προσοχή στη διαχείριση των υποθέσεών σου. Απόφυγε συγκρούσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που θα έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες. Η κατάσταση θα σταθεροποιηθεί σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, προσπάθησε να διαφυλάξεις την ψυχολογία σου απέναντι στο ταίρι σου. Περάστε μαζί τη σημερινή μέρα χαλαρά και ερωτικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα με τον Άρη στους Ιχθείς και με τον ερωτισμό που εκπέμπεις, σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά σήμερα φρόντισε λίγο να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Η τωρινή στασιμότητα θα είναι παροδική για το ζώδιό σου και ευτυχώς δεν θα αφήσει καθόλου σημάδια με την απομάκρυνσή της. Η προτεραιότητα που έχεις δώσει στα οικογενειακά σου θα έχει συνέπεια να ασθενήσει ο τομέας των φιλικών σχέσεων, αλλά σύντομα θα το αντιληφθείς και θα κάνεις τις σωστές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε σήμερα να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά μαζί με το ταίρι σου, χωρίς να αναφερθείς σε συζητήσεις που μπορεί να σε κουράσουν ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν έχεις πρόβλημα. Σήμερα φρόντισε λίγο να ξεχαστείς από την καθημερινότητα. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα, γιατί δεν βρίσκεσαι και στην καλύτερη κατάσταση.

ΛΕΩΝ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Η επιτυχία σου, αγαπητέ Λέων, σε επαγγελματικό επίπεδο έχει αφήσει πίσω την κοινωνική σου ζωή. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε κατηγορούν για αδιαφορία και ψυχρότητα. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση και με μία συζήτηση όλα θα επανέλθουν στο αρχικό τους επίπεδο. Μην αφήσεις σημαντικές σχέσεις στην τύχη τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, φρόντισε ό,τι έχεις να πεις στο ταίρι σου να το πεις ήρεμα και χαλαρά, ώστε να αποφύγεις πιθανές αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε σημείο που σε ικανοποιεί. Σήμερα φρόντισε λίγο να αποφορτιστείς από το άγχος όλης της εβδομάδας. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές – προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Προστριβές που θα φέρουν κάποιες παρανοήσεις σε προσωπικό επίπεδο, αγαπητέ Παρθένε, θα απαιτήσουν την ψυχραιμία σου για να ξεπεραστούν χωρίς επιπτώσεις. Η οικογένεια θα σε στηρίξει, αλλά με παρεμβατικό τρόπο. Περιόρισε τέτοιου είδους μεσολαβήσεις, ώστε να ισορροπήσει η κατάσταση και να μην έρθεις σε ρήξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχαστείς λίγο από το άγχος που μπορεί να έχεις με άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει μια ισορροπία. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις και να φροντίσεις λίγο περισσότερο τον εαυτό σου. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Η ανάγκη σου, αγαπητέ Ζυγέ, να ευχαριστείς διαρκώς τους άλλους, σε οδηγεί σε αδιάκοπες προσπάθειες ικανοποίησης των αναγκών τους. Οι δικές σου όμως ανάγκες θα παραμείνουν σε αναμονή και αυτό θα συμβαίνει για πολύ καιρό ακόμα, αν δεν βάλεις τις σωστές προτεραιότητες. Μην καθυστερήσεις να τακτοποιήσεις τα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν πάνε άσχημα. Απόφυγε σήμερα να μιλήσεις στο ταίρι σου για ζητήματα που μπορεί να μην το αφορούν και να το κουράζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου κινούνται σε καλά επίπεδα. Μπορείς σήμερα να ξεκουραστείς και να κάνεις σχέδια για την εβδομάδα που έρχεται. Τα οικονομικά σου θα πρέπει να τα δεις με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Δείξε προσοχή, αγαπητέ Σκορπιέ, στη διαχείριση των οικογενειακών σου υποθέσεων. Ένα μικρό λάθος μπορεί να φέρει μεγάλη αναστάτωση που θα σε αποσυντονίσει για καιρό. Μην βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, όσο κι αν σε πιέσουν κάποιοι. Άλλωστε οι λύσεις που αναζητάς δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Περιόρισε τις παράλογες απαιτήσεις που έχεις κάποιες φορές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να ξεχαστείς λίγο, ώστε να ηρεμήσεις από την καθημερινότητα. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία και θα τακτοποιηθούν και πολλές εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Μεγάλες αλλαγές φέρνει το ερχόμενο διάστημα για το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά τις επιδιώξεις σου και θα χρειαστείς χρόνο για να προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες. Αρχικά θα ταλαιπωρηθείς, αλλά μακροπρόθεσμα θα υπάρξει όφελος. Απόφυγε να αναλάβεις περιττές ευθύνες που θα σε φορτώσουν με άγχος και κούραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις τις προτάσεις σου που είναι σίγουρο ότι θα το κάνουν πολύ χαρούμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα φτάσεις στην επιτυχία. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις. Οικονομικά, καλό θα είναι να κινηθείς λίγο συγκρατημένα σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Η ανάγκη σου για ασφάλεια οδηγεί σε λανθασμένες επιλογές. Προσπάθησε να κατοχυρώσεις τα κεκτημένα σου, ώστε να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τις επιδιώξεις σου χωρίς να θέσεις σε κίνδυνο τίποτα από όλα αυτά που μπορεί να έχεις δώσει μέχρι τώρα. Τακτοποίησε εκκρεμότητες τώρα που οι πλανήτες ευνοούν το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα με το ταίρι σου, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε καταπιέσουν ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα έχεις καταφέρει πολλά πράγματα. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο πιο ξεκούραστα μπορείς. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα, γι’ αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Είναι πια καιρός να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θα σε ικανοποιήσει, ώστε να εξασφαλίσεις μια πιο εύκολη καθημερινότητα. Πάρε τον χρόνο σου να σκεφτείς τι πραγματικά θέλεις, ώστε να αισθάνεσαι πληρότητα και βάλε ένα πρόγραμμα προς αυτή την κατεύθυνση. Τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και εξωτερικευτείς περισσότερο. Αν ακόμη κάνεις παρέα με τη μοναξιά, η Αφροδίτη από το ζώδιό σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά. Σήμερα φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη και να ξεκουραστείς. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα, γιατί ήδη έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την επιτυχία είναι αποτέλεσμα του σωστού σου προσανατολισμού, αγαπητέ Ιχθύ, και της συνέπειας που δείχνεις. Συνέχισε τον δρόμο σου και πολύ σύντομα τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν. Η ανάγκη σου για δράση είναι μεγάλη – διοχέτευσέ την δημιουργικά. Στις κινήσεις που κάνεις αυτή την περίοδο να περιμένεις αργότερα μεγάλες επιτυχίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης που είναι στο ζώδιό σου, θα σου δώσει πολλές ιδέες ώστε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ακόμη πιο ιδανική την κατάσταση στα αισθηματικά σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο Άρης θα ενισχύσει τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου, ώστε η γνωριμία που θέλεις να κάνεις δεν θα αργήσει να έρθει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα δεν είναι άσχημα, αλλά σήμερα προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς λίγο. Οικονομικά, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΚΟΥΣ ΚΟΥΣΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑCopyright © 2015 www.lifenewscy.com
Developed by eezyworks.com

849