Σπαράζει στα ελληνικά κανάλια ο πατέρας του Αιμίλιου- «Δεν ήρθαν ποτέ να ζητήσουν συγγνώμη!» (ΒΙΝΤΕΟ)


Σπαράζει στα ελληνικά κανάλια ο πατέρας του Αιμίλιου- «Δεν ήρθαν ποτέ να ζητήσουν συγγνώμη!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πατέρας του άτυχου 17χρονου, Αιμίλιου Ιωάννου, τον οποίο είχε χτυπήσει και εγκαταλείψει η νούμερο ένα καταζητούμενη στην Κύπρο, η οποία συνελήφθη τελικά στα βόρεια προάστια, μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"...

Ο Πάμπος Ιωάννου αναφέρθηκε σε όσα έχουν μεσολαβήσει τα εννέα αυτά χρόνια, μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο η 29χρονη εγκατέλειψε τον γιο του, ο οποίος τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο πατέρας του άτυχου νεαρού, όλον αυτόν τον καιρό, δίνει τον δικό του αγώνα, προκειμένου να δικαιωθεί το παιδί του. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δήλωσε ότι εκείνος και η οικογένειά του ήταν σίγουροι ότι η καταζητούμενη κρυβόταν στην Ελλάδα, μαζί με τους γονείς της.

Μιλώντας για τον γιο του, ο κ. Ιωάννου λύγισε. «Ο Αιμίλιος ήταν ένα παιδί πολύ προγραμματισμένο, ένα παιδί που μελετούσε την επόμενή του κίνηση. Όταν έρχονται, λοιπόν, στο μυαλό μας εικόνες του τι θα μπορούσε να είναι σήμερα, αντιλαμβάνεστε πώς νιώθουμε», είπε βουρκωμένος.

Κλείνοντας, ήθελε να περάσει το δικό του μήνυμα σε όλους τους «ασυνείδητους» οδηγούς: «πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, είτε αυτές είναι καλές είτε κακές. Και πρέπει πάντα να συμβουλεύουμε τους νεαρότερους και να τους δίνουμε το παράδειγμα. Αυτά που περνάμε εμείς είναι σταγόνα στον ωκεανό συγκριτικά με το τι περνάει ο κόσμος γενικά. Πρέπει να είμαστε σωστοί, όσο πιο σωστοί γίνεται και, προ πάντων, δίκαιοι». 

Δείτε στα βίντεο όλα όσα ανέφερε στην εκπομπή:

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΚΟΥΣ ΚΟΥΣΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑCopyright © 2015 www.lifenewscy.com
Developed by eezyworks.com

614