Δεν το λέμε εμείς, το λέει η επιστήμη: Γιατί πρέπει να... αφήνεις αέρια μπροστά στον σύντροφό σου!


Δεν το λέμε εμείς, το λέει η επιστήμη: Γιατί πρέπει να... αφήνεις αέρια μπροστά στον σύντροφό σου!

Tα αέρια είναι ελκυστικά! Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά κάποιοι ειδικοί πιστεύουν ότι είναι αλήθεια. Είναι κάτι που μας προκαλεί ντροπή, αλλά η αλήθεια είναι ότι συμβαίνει σε όλους. Μπορεί να δημιουργούν αμηχανία σε αγνώστους ή περαστικούς, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό και οι φίλοι μας συνήθως γελάνε.

Αλλά τι συμβαίνει όταν πρόκειται για κάποιον που θέλουμε να εντυπωσιάσουμε; Οι περισσότεροι τείνουμε να τα κρατάμε, ειδικά στα πρώτα στάδια της σχέσης. Ωστόσο, σύμφωνα με ειδικούς, αυτό είναι μία λάθος προσέγγιση. Η συμβουλή τους; Το να αφήνουμε αέρια μπροστά στο άλλο μας μισό είναι καλό για την σχέση μας, οπότε νιώστε ελεύθεροι!

Image result for farting

 
Ένας από αυτούς τους ειδικούς είναι η οικογενειακή ψυχολόγος Leah DeCesare. Έχει γράψει ένα βιβλίο πάνω στις μακροχρόνιες σχέσεις και την μητρότητα.
 
Η DeCesare πιστεύει πως όταν δύο άνθρωποι μείνουν σε μία σχέση για αρκετό καιρό, σταματάνε να προσποιούνται και δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό. Αυτό είναι σημάδι άνεσης και εμπιστοσύνης και όταν έχουν φτάσει στο σημείο αυτό, νιώθουν ελεύθεροι να αφήνουν τα αέριά τους μπροστά στον άλλον.
 
Εξάλλου, αυτό είναι σύμφωνα με την DeCesare ένα από τα πιο φυσικά πράγματα στον κόσμο και θα πρέπει να θεωρείται φυσικό όπως το γέλιο, το κλάμα ή το φαγητό. Λέει επίσης πως οι γυναίκες είναι πολύ σημαντικό να δείχνουν στους συντρόφους τους πως και αυτές αερίζονται πού και πού. Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι’αυτό…
 
Μία αποκλειστική σχέση
 
Το “αδύναμο” φύλο συνήθως θεωρείται χαριτωμένο, τρυφερό και εύθραυστο. Όταν μία γυναίκα αφήνει αέρια μπροστά στον σύντροφό της είναι σαν να του λέει: “Είσαι ο ένας και μοναδικός.” Έτσι και αλλιώς, ο έρωτας της ζωής σου θα πρέπει να είναι επίσης και ο κολλητός σου. Και για να πετύχετε μία τέτοια σχέση χρειάζεται να το πάτε σε άλλο επίπεδο.

Πάρτε το σαν αστείο
 
Όταν ένα ζευγάρι γελάει για μια καλή πορδή, αυτό δείχνει πως έχουν και οι δύο παρόμοιο χιούμορ. Αυτό σημαίνει πως θα έχουν και πολύ καλή επικοινωνία κάτι που θα δυναμώνει ακόμα περισσότερο τη σχέση τους.
 
Χωρίς μυστικά
 
Είναι απλά αέρια αλλά συμβολίζει όλα αυτά τα μυστικά που υπάρχουν όταν ξεκινάμε μία σχέση. Εάν δεν νιώθετε την ανάγκη να κρύψετε τα αέριά σας, γιατί να κρύψετε οτιδήποτε άλλο; Ή από την άλλη: εάν κρύβετε τα αέριά σας, τι άλλο κρύβετε;

Image result for farting


Οι πορδές είναι αισθησιακές
 
Ακούγεται γελοίο, αλλά οι ειδικοί το πιστεύουν. Εάν το σκεφτείτε όμως, η εικόνα του συντρόφου μας ιδρωμένου μετά το γυμναστήριο μας φαίνεται πολύ ελκυστική. Δεν υπάρχει κάτι πιο οικείο από το να ξέρεις κάθε πλευρά του ανθρώπου που έχεις δίπλα σου. Είναι σαν να κάνετε μπάνιο μαζί ή να ταΐζετε ο ένας τον άλλον κατευθείαν από το κουτί της πίτσας!
 
Η Leah DeCesare είναι πολύ σίγουρη πως μία καλή πορδή μπορεί να φέρει πιο κοντά το ζευγάρι. Είναι ο τέλειος τρόπος για να εκφράσεις το πόσο άνετα νιώθεις δίπλα στον άλλον και σηματοδοτεί το ξεκίνημα μίας μεγάλης και χαρούμενης σχέσης.
 
Οπότε την επόμενη φορά που θα σας έρθει, απλά αφήστε την! Μπορεί να πάει τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο! Οι σκέψεις σας;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΚΟΥΣ ΚΟΥΣΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑCopyright © 2015 www.lifenewscy.com
Developed by eezyworks.com

1048